Groot onderhoud N3

De N3 tussen de A15 bij Papendrecht en de A16 bij Dordrecht is belangrijk voor de bereikbaarheid van de regio Drechtsteden en de Rotterdamse haven daarachter. Op dit moment verkeert de weg in slechte staat. Daarom vernieuwen we over het hele 10 kilometer lange traject het asfalt en de fundering direct onder het asfalt. Zo houden we de weg veilig en betrouwbaar en zorgen we dat het verkeer vlot kan doorstromen.

Duurzame aanpak

Naast het vervangen van het wegdek voeren we onderhoud uit aan de viaducten en geluidsschermen en vervangen we de bewegwijzering en de verlichting. Daarbij kiezen we voor een duurzame aanpak. Zo verbeteren we het leefklimaat rond de N3.

Planning en hinder

De werkzaamheden starten in het 2e kwartaal van 2020 en duren tot het 2e kwartaal van 2022. Tijdens de werkzaamheden is er sprake van (grote) hinder. We houden u op de hoogte.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het groot onderhoud aan de N3 op de projectpagina van Rijkswaterstaat.

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie settings