Groot onderhoud N3

De N3 tussen de A15 bij Papendrecht en de A16 bij Dordrecht is belangrijk voor de bereikbaarheid van de regio Drechtsteden en de Rotterdamse haven daarachter. Op dit moment verkeert de weg in slechte staat. Daarom vernieuwen we over het hele 10 kilometer lange traject het asfalt en de fundering direct onder het asfalt. Zo houden we de weg veilig en betrouwbaar en zorgen we dat het verkeer vlot kan doorstromen.

Waarom groot onderhoud?

De kwaliteit van de weg, de bruggen, viaducten en het wegmeubilair is behoorlijk verouderd. We vervangen het wegdek voor stil asfalt, voeren onderhoud uit aan de viaducten en geluidsschermen en vervangen de bewegwijzering en de verlichting. Daarbij kiezen we voor een duurzame aanpak. Zo verbeteren we het leefklimaat rond de N3.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Boskalis die in opdracht van Rijkswaterstaat ook de aansluiting van de N3 met de A16 verbetert. Deze aannemer zorgt voor een veilige en duurzame uitvoering in fasen, waarbij de doorstroming van het verkeer zo optimaal mogelijk blijft.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de werkzaamheden en de verwachte hinder. Onder planning ziet u welke werkzaamheden wanneer en waar worden uitgevoerd.

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie settings