Beste, Is het in deze tijd nu echt nodig dat machines met getoeter elkaar signalen geven. Er zijn zat voorbeelden van projecten waar dit anders opgelost is en de omgevingsoverlast reduceet. Er werken veel mensen nu thuis en de N3 loopt dwars door een stad, dit kan toch anders. Andre

10-09-2020 1 reacties

Floor Harmsen

15-09-20 om 14:05

Spijtig om te horen dat u geluidsoverlast ervaart door onze werkzaamheden. Helaas is dit niet geheel te voorkomen. Het zou kunnen dat u het getoeter van de dumpers heeft gehoord. Bij het laden van de dumpers moet het personeel (in de werktuigen) naar elkaar kunnen seinen. Als dit in de nacht gebeurt, gebruiken ze wanneer mogelijk lichtsignalen. Dit is overdag helaas niet mogelijk omdat de lichten dan niet goed zichtbaar zijn. Uit veiligheid wordt er dan geclaxonneerd.
Naar verwachting is de aannemer alleen deze week nog met freeswerkzaamheden bezig. Het werk aan dit deel van de N3 wordt in fases aangepakt, waardoor het geluid niet continu op dezelfde plaats zal zijn.

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen