Contact

Heeft u vragen over de renovatie van de Wantijbrug of het groot onderhoud aan de N3? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat handelt alle vragen over de werkzaamheden af. Heeft u een vraag? Vul het contactformulier in.

Contactformulier Rijkswaterstaat

Telefonisch

Bel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Sociale media

Benader ons op Twitter op werkdagen tijdens kantooruren via @RWS_WNZ (Zuid-Holland) en ’s avonds en in het weekend via @Rijkswaterstaat of via Facebook op /Rijkswaterstaat.

In gesprek

Via de pagina In Gesprek kunt u met Rijkswaterstaat en met elkaar in gesprek over het project. Wij streven er naar om binnen twee werkdagen antwoord te geven. 

Over ons

Wij zijn Rijkswaterstaat, Provincie Zuid-Holland en de Drechtsteden. Samen zorgen we voor veilig en vlot verkeer rond de Drechtsteden.

 

 

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen