Werk aan de N3 en de Wantijbrug

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werken gemeenten, provincie en Rijkswaterstaat samen bij het groot onderhoud N3 (Randweg Dordrecht) en renoveert Rijkswaterstaat de daarin gelegen Wantijbrug.

Het groot onderhoud N3 startte donderdag 6 augustus. Vanaf maandag 7 september heeft het verkeer op de N3 te maken met een aangepaste verkeerssituatie. Lees hier meer. Het groot onderhoud N3 duurt tot eind 2021.

De werkzaamheden aan de Wantijbrug duren nog tot 10 november 2020. In september en oktober staan er nog een reeks nachtafsluitingen gepland voor het balanceren en testen van de brug. De Wantijbrug is dan volledig afgesloten tussen 21.00 en 05.00 uur, behalve voor nood- en hulpdiensten.

In juli was er een online informatiebijeenkomst over deze projecten. Klik hier om dit webinar terug te kijken.

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie settings