Ik vroeg mij af waarom er voor gekozen is om geen geluidschermen te plaatsen ter hoogte van Crabbehof? De combinatie spoorweg en autoweg zorgt er voor dat er altijd geluid van verkeer is. Stil asfalt verhelpt hopelijk wat overlast, maar ik ben bang dat het niet veel helpt.

11-09-2020 1 reacties

Floor Harmsen

15-09-20 om 14:01

Het grote onderhoud van de N3 voorziet in het onderhouden van de bestaande situatie. De aanleg van stil asfalt en nieuwe stillere voegovergangen bij de bruggen en viaducten levert geluidsreductie voor de omgeving op. De N3 krijgt geen nieuwe uitbreidingen, zoals extra geluidsschermen. Uit het jaarlijkse nalevingsverslag blijkt ook dat de geluidsproductie op de N3 onder de norm valt. Alleen het geluidscherm bij het Leerpark wordt vernieuwd omdat deze in zeer slechte staat is en niet meer voldeed.

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen